tell
0 800 300 722
Бесплатно по Украине
Ненудний базовий гардероб на осінь
Ненудний базовий гардероб
Кілька порад від наших експертів, як створити ненудний базовий гардероб на осінь
Ненудний базовий гардероб
Кілька порад від наших експертів, як створити ненудний базовий гардероб на осінь
Порада №1
Вибирайте однотонний, але яскравий одяг
Коли ми чуємо фразу «базовий гардероб», одразу уявляємо одяг у відтінках сірого, чорного або коричневого. Сьогодні ми дамо кілька порад щодо створення простого базового гардероба, який виглядатиме максимально ненудно та стильно. Перша порада - додайте кілька однотонних яскравих речей у свій гардероб.
ПОРАДА №2
Вибирайте одяг з принтом
Одяг з принтом створює акцент та завжди привертає увагу. Ваш образ не залишиться непомітним та створить особливий настрій. Радимо одягати 1 елемент з принтом в образі. Це може бути принтований светр, блуза, картаті штани або пальто. Але будьте обережними, поєднуючи декілька речей з принтом, адже це може виглядати занадто. Якщо ви ще не знаєте як саме поєднувати різні принти між собою, ви можете зробити помилку та навіть відкрити свої недоліки.
ПОРАДА №3
Вибирайте яскраві та масивні аксесуари
Якщо ви хочете створити ненудний базовий образ, але переживаєте, що принтований одяг буде надто яскравим, радимо звернути увагу на яскраві та масивні аксесуари. Додайте одну яскраву сумку і ви побачите, наскільки цікавішим стане ваш стиль. Таким чином аксесуари перетягнуть на себе увагу від "нудних відтінків" в образі.
Осінь 2021
Одягайте одяг нестандартно
Є ще один класний прийом, який допоможе зробити образ цікавішим. Одягайте речі нестандартно. Не турбуйтесь, це не важко. Пов'яжіть светр на плечі, використовуйте хустку замість топа, зав'яжіть сорочку на вузол.
Осінь 2021
Використовуйте багатошаровість
Це дуже класний прийом, якщо ви не хочете використовувати яскраві кольори, принти та акцентні аксесуари. Ви можете зробити образ багатошаровим, використовуючи лише базові відтінки. Створити багатошаровість можна, наприклад, за допомогою стьобаного жилета, одягненого під пальто.
Что еще интересного?