tell
0 800 300 722
Бесплатно по Украине
Покоління Z / Мода без правил
Покоління Z / Мода без правил
Вони ризикують усім, що мають,
та досягають успіху
Покоління Z переконане, що інтернет стирає всі межі між верствами суспільства, країнами та відмінностями мов. Покоління Z — це коли хтось підходить та щось запитує на вулиці, але швидше за все це не просто людина, яка щось запитує, а пранк для TikTok. Покоління, яке звикло, що обов'язково знайдеться хтось, хто зніме правду та покаже всьому світу через соціальні мережі. Покоління Z — це те покоління, яке не боїться помилитися, сміливо отримує досвід як з реального життя, так і через ігри й серіали. Z прокладають свій власний шлях цим світом, а не йдуть стандартними кроками. Вони ризикують усім, що мають, та досягають успіху.
Покоління Z / Мода без правил
Вибір одягу: Z
Покоління Z — дуже сміливе та креативне, не боїться виявляти свій внутрішній світ через одяг та зачіску, думка людей для них на останньому міці, тому що все одно будь-який вчинок підлягає осуду. Унікальність та комфорт — це те, що обирає покоління Z. Світ моди підлаштовується під потреби Z, адже саме за цим покоління поки що стоїть майбутнє. Найчастіше Z-покупці обирають одяг через інтернет-магазини, соціальні мережі та додатки. Z можуть не мати конкретного стилю, вони можуть одягти все, що їм захочеться. Можуть, наприклад, запозичити ідею образу з 90-х та підлаштувати її до свого особистого стилю, з урахуванням сучасного погляду. Головне — не бути як всі!
Логоманія: А чому б і ні?
ПОКОЛІННЯ Z / МОДА БЕЗ ПРАВИЛ
Одяг в стилі "логоманія" — це демонстрація успіху серед молоді. Одяг з логоманією — це в першу чергу іронія, а не кіч, можливо для декого — хайп. Та в будь-якому разі "логоманія" — це добре, головне не перестаратися, щоб нікого не образити. Нічого поганого в тому, що ти вже можеш придбати собі дорогий одяг, і не важливо за повну ціну, чи зі знижкою. Це навпаки виглядає авторитетно.
Простота і комфорт
ПОКОЛІННЯ Z / МОДА БЕЗ ПРАВИЛ
Простота, комфорт, нейтральні відтінки, доступна ціна — це теж в пріоритеті у Z. Це той випадок, коли після роботи у вас запланована зустріч з друзями, тому одяг має бути максимально комфортним та універсальним.
Привокзальний бомж, або така естетика
ПОКОЛІННЯ Z / МОДА БЕЗ ПРАВИЛ
На перший погляд, образ нагадує привокзального бомжа, але не все так просто. Це заздалегідь продумане поєднання різних елементів в одязі, які разом виглядають цілісно та максимально стильно. Головна вимога при виборі речей — це унікальність та зручність. В стилі "маргінал" або гранж акцент йде на внутрішній світ, а не на зовнішню оболонку. Це мода виклику, антигламуру та пошуку себе. Багато зірок вдягаються у цьому стилі. Стиль "маргінал" неможливо бездумно скопіювати.
Что еще интересного?